Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Velkommen til Onsevig Sejlklubs kajakafdeling, som blev stiftet i 2013.

 

Forudsætningen for at være med  i kajakafdelingen er medlemskab af Onsevig Sejlklub samt tilslutning til retningslinier for brug af kajakker. Kajakafdelingen råder p.t. over 4 kajakker med forskelligt udstyr, som du kan låne. Det er selvfølgeligt også  muligt at deltage med egen kajak. Kajakkerne er opbevaret i et kajakhus på havnen, der forefindes vogn til søsætning af Kajakker ved flydebroerne i havnen. For et årligt gebyr på 200 kr. kan din private kajak opbevares i kajakhuset.

IMG_1652

I en kajak får du masser af frisk luft, god motion og store naturoplevelser. Roere har observeret havørne, almindelige ryler, grågæs og et væld af andre fugle.

Området er et godt ‘kajakterræn’ både for begyndere og øvede: Nord- og vestvendte lavvandede kyster og beskyttede vige. Fra havnen kan der laves ture ind i vigen, rundt om Vensholm og meget mere.

Vi lægger stor vægt på det sociale. Det skal være hyggeligt og fornøjeligt for alle, som har lyst til at deltage.

Til foråret 2014 arrangerer vi øvelser i selv- og makkerredninger i en svømmehal bistået af en træner. 

Vi afholder 2 årlige fællesmøder – et i foråret og et i efteråret. Her drøftes gode erfaringer og ideer til fællesskabet med kajakkerne som omdrejningspunkt.

Desuden vil der i den kommende sæson (foråret 2014) blive en ugentlig kajakdag, hvor vi mødes om søndagen kl. 10:00 til et par timers roning.

Information om de praktiske arrangementer vil foregå via hjemmesiden – så hold øje!

Ønsker du yderligere information, så kontakt Kirsten Rolighed (bkrolighed@hotmail.com) eller Tove Buch Nielsen (tovebuchnielsen@gmail.com)

Se ro-teknikker i kajak: www.kayakpaddling.net

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.