Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Følgende er en betingelse for at bruge kajakkerne:

 

1.    Al sejlads foregår på eget ansvar. Nybegyndere anbefales at ro mindst to og to og ikke længere ud end man kan bunde.

2.   Aktivt medlemskab af Onsevig Sejlklub samt køb af nøgle til Kajakhuset

3.   Redningsvest er påkrævet.

4.   Ved søsætning af kajakkerne skal de bæres eller transporteres med vognen til søsætningsstedet.

5.   Kajakkerne må ikke lægges på asfalt eller beton, de må ikke søsættes over stenene, der skal gøres alt for at de ikke bliver ridset.

6.   Efter endt brug skal kajakkerne tømmes for vand, eventuelle urenheder fjernes, kajakkerne overskylles med ferskvand, dækslerne tages af for udluftning, inden kajakkerne placeres i kajakhuset.

7.  Ved et kortvarigt ophold i sejladsen, tages de på land eller fortøjes forsvarligt ved flydebro. Ved ophold over 15 minutter skal de på land.

8.   Kajakkerne må ikke fjernes fra Onsevig Havn, de må ikke tages på taget af bilen for en lille sejltur et andet sted. Undtaget herfra er fællestur arrangeret kajakafdelingen/sejlklubben.

9.   Kajakkerne må kun bruges inden for området, der afgrænses af Sydspidsen af Vensholm, Kastager Strand i øst og inden for to-kosten.

 10. Sejler man til et sted, hvor man vil gå i land, stås ud af kajakken inden den rammer bunden og bæres derefter op på land, den må ikke slæbes over sand og sten.

11. Såfremt man laver skade eller ødelægger noget på kajakkerne, udbedrer man selv fejlen. Er man i tvivl om betaling e. a., aftales nærmere med kontaktpersonerne. Kajakkerne er til gavn for fællesskabet.

 12. Reservation af klubbens kajakker noteres på tavle i klubhuset med oplysning om dag/tid, navn og telefonnummer. Er man ikke kommet 15 minutter efter reserveret tid – bortfalder reservation.

13. På ’Tur-tavlen’ i klubhuset noteres hvilken af klubbens kajak, der er i brug med navn, telefonnummer, destination og forventet hjemkomst.

 14. ’Tur-tavlen’ skal også anvendes af roere med egne kajakker. 

15. Efter endt tur noteres kort i logbog/ro-journal oplysninger om tur med dato, tid og destination.

Brud på ovennævnte vil medføre karantæne eller mistet ret til at bruge kajakkerne.

Der er mulighed for at ikke-medlemmer af sejlklubben kan prøve kajak-sejllads i en time dog i følgeskab med et medlem. Herefter er medlemskab påkrævet.

Oktober 2013

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.