Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Slæbested/rampe Et af Danmarks bedste udsætningssteder for trailerbåde, stor rampe og gode flydebroer, massere af plads til parkering – en rampe målrettet til trailerbåde. Flydebroerne er udformet til alle størrelser både, med lodrette støtter, hvorved fenderlister mv. ikke hænger fast i broen.

Vi har lavet en parkeringsplads specielt for trailerbåde, ved affalds gården er der et stort areal, her kører du ind, er der ikke mange andre kører du ind, drejer dundt og holder med fronten ud ligesom i en rundkørsel, er der mange må du lige parkere ordentligt så der er plads til flere.

Småbådsklubben har frikøbt Rampen, har du klubens mærke anbragt synligt skal du ikke betale, såfremt du ikke har mærket skal du betale normal afgift, det betyder at en kvittering mv. ikke gælder som et synligt medlemsskab.

Vores målsætning er at have en dialog med brugerne og løbende foretage de nødvendige tiltag. I 2010 startede vi med at arrangerede DM i fladfisk, en begivenhed som vi har arrangeret hvert år siden.

Har du gode forslag til forbedring af forholdene er du velkommen til at sende dem til Onsevig@onesvighavn.dk

Betaling for brug af slæbested

Prisen for brug af slæbestedet på Onsevig Havn er 50 kr. per dag. Der er ingen bom, ingen problemer med nøgle, men ved kiosken ved siden af slæbestedet er der en kasse med kuverter, tag en af dem og gør følgende:

I datofeltet på sedlen der ligger i kuverten skal du skrive datoen og lægge sedlen synligt i din forrude, datofeltet skal være synligt, den er dit bevis på at du har betalt for at sætte din båd i vandet.

Inden du sætter båden i vandet skal du udfylde forsiden af kuverten som du tager i kassen ved kiosken ilægge 50 kr. – dette skal være gjort inden du tager ud.

Årskort

Vil du undvære arbejdet med kontanter, kuverter, sedler i forruden mv. kan vi anbefale dig at tegne et årskort, stadig billigt 400 kr. pr år. Et årskort gælder for årstallet, her får du et klistermærke som du sætter på din trailer.

Du bedes parkere trailer på grus parkeringspladsen ind mod land, helst ikke på tværs så der spærres for andre, når den nye trailerparkeringsplads er etableret vil vi bede dig bruge denne. Du kan købe årskortet på 2 måder, du tager en kuvert i kassen og lægger 400 kr i og skriver navn og adresse, hvorefter du vil få fremsendt et klistermærke som skal påføres traileren alternativt kan du indsætte 400 kr på havnens konto reg. nr    0693 konto nr. 2955647264 husk at skrive navn og adresse, kasseren vil derefter sende dig et mærke.

Vi ønsker dig god fornøjelse.

Undladelse af betaling vil medføre 1 år karantæne.

Onsevig Havn er en privat selvejende institution, vi modtager ingen form for offentlige tilskud, vedligeholdelse sker ved frivillig arbejdskraft og indtægter fra havnens brugere, det er derfor vigtigt at du i lighed med os andre også betaler for din del. Din betaling går direkte til vedligehold og er derfor til gavn også for dig.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.