Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

DSC02885_resizeDer er et godt fiskeri Langelandsbæltet ud fra Onsevig Havn hele året, i Hornfiskesæsonen kan der fanges massere af hornfisk direkte fra molerne og det hænder der følger en ørred med op i efteråret kan der fanges fladfisk fra molerne. Om sommeren er der mange mulder især inde i havne og ikke mindst aborrer.

Pigvarer for dem der evner at fange pigvarer er sandbankerne ud for Onsevig gennem tiderne kendt for at være godt pigvar farvand.

Ud for Onsevig ligger nogle af de bedste områder for at fange fladfisk og torsk i Langelandsbæltet. Der er mange meget aktive lystfiskere i området med gode hjemmesider, hvor du kan følge slagets gang bl.a kan GADUSEN,s hjemmeside anbefales, hvor der også er positioner til gode fiskepladser og ikke mindst m/s HANNE’s hjemmeside se også nedenfor.

DSC02889_resize

Onsevig Havn er udgangspunkt for mange fiskekonkurrencer, mange klubber afholder klubmesterskab mv. i forskellige discipliner hvor de fisker fra en eller flere af havnens lystfiskerskibe, en af de større er Rødby sportsfiskerforening med over 70 deltagere I 2010 vil der blive afholdt 2 konkurrencer der er åbne for alle:

8. maj Hornfiske konkurrence arrangør Onsevig Sejlklub alle kan deltage start kl. 10.00 tilmelding foregår på havnen 8. maj om morgnen.

2. oktober Syddansk Mesterskab i Fladfiskeri Arrangør Gadusn.dk / Onsevig Havn Konkurrencen vil blive afholdt d. 2/10 2010. Foreløbigt regelsæt… endeligt regelsæt samt tilmeldingsblanket bliver udarbejdet i marts/April.  du kan læse mere her og på Gadusn.dk. Tilmelding til konkurrencen sker på Gadusn.dk. Linket til siden hedder: http://gadusn.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=100&Itemid=117
Billedet viser indvejning af fisk fra Rødbys årlige fladfiskekonkurrence i Onsevig

  

Børsteorme

Hvad er et godt fladfiskefiskeri uden børsteorme, på havnen kan de købes af Erik Johansen – du ringer til ham dagen i forvejen eller sejler ud til hans skib – se for kontakt mv. på M/S HANNES hjemmeside

Lystfiskerskibe

M/S HANNEDSC02832_resize

Et af Danmarks mest kendte lystfiskerskibe er hjemmehørende i Onsevig, hvis der er nogen der kan finde fiskene i bæltet er det Erik Johansen et besøg på hans hjemmeside, viser alt om den succes han har opbygget gennem mange år.

 

 

 

M/S  SKJOLDDSC02878_resize

m/s Skjold Havfiskeri sejler fisketure året rundt, skipperen kender alle de gode pletter i Langelandsbæltet ud over lystfiskere sejles der også jagtture.

Tursejlads

Har du lyst til en aftentur eller en Ø-tur så er m/s Skjold båden, der sejles aftenture ud til Vindmøllerne ud for Onsevig samt til alle de små øer i smålandsfarvandet og i Nakskov Fjord.

Kontakt:

Skjold fisketure

tlf. 30 50 82 60

M/S Svend DSC02831_resize

Kontakt:

Benny Andreasen

Tlf. 23 26 38 58

eller 0045 5492 5373

 

M/S Kirsten

Kirsten har en flot hjemmeside, hvor du finder alle nædvendige oplysninger http://www.havfiskeri.dk/

DSC02882_resize

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.