Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Farvandet ud for Onsevig er et af Danmarks bedste steder for lystfiskere hele året rundt, flere tusind lystfiskere har hvert år Onsevig Havn som udgangspunkt, enten med lystfiskerskibene, egen båd ofte på trailer eller fiskeri fra molerne eller vandet i bugten. I Hornfiskesæsonen kan der fanges masser af hornfisk direkte fra molerne, og det hænder, at der følger en ørred med op, i efteråret kan der også fanges fladfisk fra molerne. Om sommeren er der mange mulder, især inde i havnen og ikke mindst aborrer.

Pigvar: For dem der evner at fange pigvarer er sandbankerne ud for Onsevig gennem tiderne kendt for at være godt pigvar- farvand.

Ud for Onsevig ligger nogle af de bedste områder  at fange fladfisk og torsk i Langelandsbæltet. Der er mange meget aktive lystfiskere i området, som har lavet gode hjemmesider, hvor du kan følge slagets gang bl.a kan GADUSEN,s hjemmeside anbefales. Her er også  positioner til gode fiskepladser og ikke mindst M/S HANNE’s hjemmeside se også nedenfor.

Fladfiskekort gode fiskepladser

Onsevig Havn er udgangspunkt for mange fiskekonkurrencer. Mange klubber afholder klubmesterskab mv. i forskellige discipliner, hvor de fisker fra en eller flere af havnens lystfiskerskibe, en af de større er Rødby sportsfiskerforening med over 80 deltagere. I 2010 blev der for første gang afholdt DM i fladfisk med 84 både og over 220 deltagere tilmeldt.

Hvad er et godt fladfiskefiskeri uden børsteorme! På havnen kan de købes af Erik Johansen – du ringer til ham dagen i forvejen eller sejler ud til hans skib – se for kontakt mv. på M/S HANNES hjemmeside

Lystfiskerskibe

M/S HANNEDSC02832_resize

Et af Danmarks mest kendte lystfiskerskibe er hjemmehørende i Onsevig. Hvis der er nogen der kan finde fiskene i bæltet, ja så er det Erik Johansen.  Et besøg på hans hjemmeside, viser alt om den succes han har opbygget gennem mange år.

 

M/S  SKJOLDDSC02878_resize

m/s Skjold Havfiskeri sejler fisketure året rundt, skipperen kender alle de gode pletter i Langelandsbæltet ud over lystfiskere, sejles der også jagtture.

Tursejlads

Har du lyst til en aftentur eller en Ø-tur så er m/s Skjold båden, der sejles aftenture ud til Vindmøllerne ud for Onsevig samt til alle de små øer i smålandsfarvandet og i Nakskov Fjord.

Kontakt:

Skjold fisketure

tlf. 30 50 82 60

 

M/S Svend DSC02831_resize

Kontakt:

Benny Andreasen

Tlf. 23 26 38 58

eller 0045 5492 5373

 

M/S Kirsten

Kirsten har en flot hjemmeside, hvor du finder alle nædvendige oplysninger http://www.havfiskeri.dk/

DSC02882_resize

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.