Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pighvar m. orme krog

Pighvar ca. 1 m.
Pighvar ca. 1 m.
Pighvar 2
Pighvar 2

Søren Vesth, Team Garmin har været så venlig at dele sine gode ideer og erfaringer, nedenfor er vist hans bedste agn tacklers klik på billederne for at se dem i stor

Orme krog på pighvar tacklel
Orme krog på pighvar tacklel
Krog set
Krog set
lround fladfisk
lround fladfisk

Søren Vesth, Team Garmin har været så venlig at dele sine gode ideer og erfaringer, nedenfor er vist hans bedste agn tacklers klik på billederne for at se dem i stor.

Glidebum

Glidebum

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Fladfiskeforfang designet til DM i fladfiskeri.

I 2011 skulle vi til DM i fladfisk i Onsevig. Vores “lille” problem var, at vi ikke havde et forfang, som vi mente var godt nok.

Vi afprøvede en del forfang, indtil dette specielle forfang blev lavet.

Forfanget skulle imitere småsild eller andre fødeemner til de flade. Derfor er der brugt reflekterende folie i sølv med mange nuancer i farver, hvor sølv står som den stærkeste farve. Testfiskeriet med dette forfang var formidabelt. Rigtig mange fisk kom op, både i 2011 + 2012. Selv i blæsende vejr gav det rigtig mange fisk.

Vi fandt ud af, at vi bare skulle lægge os for anker, hvor vi troede de flade var og droppe forfanget ned på bunden og så lade bevægelserne fra båden styre bevægelserne i folien. Dette gav pote, alle steder vi prøvede. Vi brugte en Speedy 100g som lod. Dette holdt forfanget på bunden, selv når der var en god strøm.

Som agn brugte vi børsteorm. Resultat på 2 dage, 2 mand = 2011 over 500 stk. – 2012 over 450 fladfisk i båden, som stort set alle blev genudsat.

Fladfiskeforfanget kan efter aftale købes hos www.pallex.dk .

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.