Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

30. juni

Stor havnefest lørdag. Pålidighedssejladsen vil blive sejlet samme dag kl. 13.

30.juni

Tilmelding til DM i Fladfisk

Vi er lige ved at være klar til at åbne for tilmeldingen, der har været lidt web-problemer.

7. juni

Noter i kalenderen

23. juni skt. hansaften bål ved havnen og musik

25. Juni Pålidighedssejlads

2. juli Havnefest

27. maj

Ny udstilling og og guidet information i Onsevig Museet. Udstillingen i museet er udvidet med fiskeredskaber og genstande relateret til fiskeriet i Onsevig, her i week-end vil der være åbent for den nye udstillingsdel kl. 13 – ca. 16.30 – lørdag og søndag, i Juni og juli: hver søndag kl. 13-16 . Plancheudstillingen vil være åbent hele dagen som normalt.

22. maj

Onsevig Sejlklub havde den årlige Hornfiskekonkurrence, der var masser af luft og hornfisk, mindre end sidste år, Manna Nilsen vandt førstepræmien bestående af kolde kontanter tæt forfulgt af farfar Gunner Nilsen. Vinderfisken målte 74 cm, nr 2 var 3 mm kortere.

19. Maj

Husk Hornfiskekonkurrence på søndag 22 maj. Hornfisk 2011

15. maj

Onsevig har som den eneste havn på Lolland-Falster hejst det blå flag. Fiskeriet ved havnen er i topform, der fanges store mængder hornfisk, der blev fanget en aborre på over 1 kg og ikke mindst fik Tom Eg indenfor 20 min 3 flotte havørreder fra molen. Molefiskeriet er bedre end set i mange år.

9. maj

Hornfiskekonkurrencen er ændret fra 20. maj til 22. maj.

8. Maj

Aktivitetskalender for havnen og sejlklubben er opdateret.

6. maj

Gode nyheder: havnen har igen i år opnået at blive godkendt til blå flag, dette vil vi fejre lørdag 14. maj kl 14.00, hvor vi samtidig ved en lille ceremoni vil markere, at vi har modtaget turistprisen ved at ophænge mærkaten.

2. maj

Nu er sommeren rigtig startet, der var idag bådudsætning, det gør havnen mere levende når der er fyldt godt op, og ikke mindst, der er massere af hornfisk, de er ikke så villige til at bide men der er massere.

26. April

Der har været godt med fisk i påsken, flere ørreder er fanget ud for Onsevig samt ikke mindst masser af torsk, ikke så store, dog med en undtagelse Poul-Erik Hagemann (gadusn) tog en på 18 kg- en af de største ud for Onsevig de sidste 4 år og den andenstørste de sidste 7 år.- nu venter vi bare på hornfiskene, de er begyndt at fange dem ved Kronborg.

26. april

Bemærk bådeudsætning 2. maj.

Husk Standerhejsning i Sejlklubben 7. maj kl 10.00 med sild.

11. april

Vi er nu igang med planlægningen af DM i Fladfisk 2011,. Indbydelser forventes udsendt ca. 1. juni, ligesom tilmeldingen åbner her. Til stævnet har vi lejet Onsevig Kro og tilbyder i år overnatning, vi har ca. 55 sovepladser som vi tilbyder efter først til mølle princippet. først til mølle og dem der bestiller torsdag – fredag – lørdag kommer før dem der kun bestiller, kun lørdag. Pris 80 kr. pr seng på sovesal, der skal selv medbringes sengetøj (Der er seng og madras) , der er 6-7 mands rum og 12 mands rum. Mail til onsevig@onsevighavn.dk den store fordel er at rummene ligger lige ovenover hvor vi skal spise.

23. marts

Onsevig Havn har modtaget Vestlollands Turistforenings turist pris 2011. Prisen der igår aftes blev uddelt på Lido i Nakskov af foreningens formand Preben Jelbak, begrundede prisen med: Det er imponerende den forvandling der er foretaget, fra at være en havn der har været næsten ødelagt til en ny fin havn, det er blevet et sted hvor folk er glade for at komme, mange nye tiltag, sauna, hygge kroge mv. og ikke mindst er der lavet et museum over Onsevigs historie samt et DM i fladfisk med stor deltagelse. Med prisen fulgte en skilt til ophængning på havnen samt 1.000 kr. som blev modtaget af havnens formand Karsten Paaske Nielsen. Havnen er utrolig stolt over at have modtaget prisen, det er dejligt at andre også værdsætter det store arbejde.

17. marts

Onsevig Sejlklub – Ordinær Generalforsamling

Tirsdag den 22/3 kl. 1900

I klubbens hus på havnen. 

19. februar

For de der vil have årskort er det nu muligt at gøre det ved at indsætte beløbet på havnens konto se hvordan under menupunktet trailerbåde.

19. februar

Onsevig Havn har fornyet aftalen med småbådsklubben om at rampen er frikøbt, for alle klubbens medlemmer, det betyder at kan man fremvise småbådsklubbens årsmærkat skal man ikke betale for brug af slæbestedet, fra havnens side vil vi gerne at mærkaten sidder på traileren således vi kan se om dem der er på vandet har betalt, vi ved at de fleste har deres på båden, men vi vil opfordre til at det er på traileren, dette for at vi kan have mere kontrol, vi er en lille privat havn og desværre kan vi konstatere at der har været en hel del der gerne vil undgå at bidrage.

18. februar

HUSK HUSK HUSK

Generalforsamling i Onsevig Havn medfællesspisning af  skipperlabskovs  (incl. øl/vand) tirsdag  den  22 februar 2010 kl. 18.30 med efterfølgende ordinær generalforsamling kl. 19,00 i Onsevig Sejlklubs hus.Dagsorden i henhold til vedtægterne. se opslag på havnen

Støtteforeningen er vært ved fællesspisningen incl. 1 øl eller vand pr. medlem. Af hensyn til bestilling af maden er tilmelding nødvendig, såfremt man er interesseret i at deltage i spisningen.  Tilmelding   senest  torsdag  d. 18.  februar 2010 til formanden  Karsten Påske Nielsen  på telefon 21 64 70 65.Bestyrelsen

6. februar

For dem der ikke har bemærket det, så er havnen og rampen isfri.

20. januar

www.nordlolland.dk kan du få gode oplysninger om vejret her og nu for lokalområdet

16. januar

Onsevig Havn er blevet færgehavn igen, Vejrø færgen sejler på Onsevig igen, Isen har trukket sig lidt tilbage, nu er der frit vand ind til molehovedet, der er dog stadig tyk is i havnen. Har lagt lidt vinterbilleder ud her på hjemmesiden under billeder. Torben Hampen har været inde på Leonard er godt igang med at reklamere for DM´et på udenlandsk, på Hollandsk.
http://www.zeevissen-langeland.dk/7666254

2. januar

Efterlysning: Sejlklubbens to gasvarmere er ikke i klubhuset, hvis du ved hvor de er bedes du ringe på tlf. 5151 0561

1. januar

Lystfiskerskibene har indstillet sejladsen, for at følge situationen løbende henvises der til m/s Hannes hjemmeside. Iskanten har trukket sig lidt tilbage og er nu ca. 3/4 sømil fra havnen, Vejerø færgen har tidligere været forlagt fra Kragenæs til Onsevig, men pga isen sejler de iflg. rygtet til Karrebæksminde. Havnen er pt. ikke farbar, Dem der ikke har checket deres både i havnen bør nok lige se efter fortøjninger mv. idet vandstanden variere meget. En lille nytårsopgørelse, der har været over 11.000  besøg på havnens hjemmeside i 2010, heraf 6.000 forskellige personer ikke ringe, vi har rundet 600.000 hits.

Foreløbig aktivitetskalender for Onsevig Sejlklub er lagt på hjemmesiden, HUSK nytårskur lørdag 8 Januar i klubhuset.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.