Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

19 December

Der er 10 cm is i inderhavnen,  hvorfor det ikke er muligt at bruge slæbestedet. mindre ude i havnen og isfrit udenfor, hvis du skal ud og fiske kan du følge med på ms Hannes hjemmeside, hvor Erik løbende opdatere omkring is situationen.

6 december

Der var is i havnen her i week-end, dog ikke mere end ms Hanne var ude med lystfiskere, farvandet udenfor er helt isfrit, så havnen bliver nok også isfri de kommende dage.

1 december

Vinteren er kommet, selv bølgeanlægget er taget ind, hjemmesiden har passeret 12.000 besøgende her i 2010, med over med tæt ved 600.000 hits ikke dårligt for en lille havn. Der er stadig gang i fiskeriet fra turbådene. På MS Hannes hjemmeside kan det læses at 16.november fik Jimmi Christiansen en rødspætte på 1525 gram ikke dårligt, samt at Erik begynder at gå efter torsk i de kommende uger

4 November

DM i Fladfisk 2011 er nu fastlagt til at foregå 24-25 September, det bliver større, sjovere og mindst bedre vejr.

31 Oktober

Sidste efterårsprojekt på havnen er færdigt, der er plantet 225 planter, de vil når de vokser op give flere læsteder og forskønne området. Der er mere tomt i havnen efter at der har været fælles bådoptagning i tirsdags. Søndag bød på en pragtfuld efterårs fiskedag, der var over 10 både ude efter fladfisk, var selv ude i 3 timer hvor vi fik 30-40 stykker over målet, derudover var der 3 lystfiskerskibe ude med hver 12 mand. Sejlklubben har hold årets afslutning med afriggerfest i Vindeby forsamlingshus med efterfølgende kogt sild på havnen idag. Vinder af aftensejladserne blev Mogens Kopytko i Mikalina. Toby Johansen fik langtidspokalen for at have været i Lindenæs i Norge 224 sm væk fra Onsevig i Fugleflugtslinie.

14 Oktober

Mere film fra DM i Fladfisk – her en Team Lima film http://vimeo.com/15543107

11 Oktober

Der er lagt evaulering af DM ud på nettet se menupunkt DM i Fladfisk

11 Oktober

Efter et dårligt fiskeri under DM i Fladfisk, var der revance denne week-end, i går søndag var der ca. 20 både der tog ud fra Onsevig (trailerbåde og både fra havnen), flere havde 50 flade med ind enkelte over 100 stk. der var gode størrelser 2 havde fået rødspætter på 1,2 kg, flere skrubber over 1 kg en enkelt fik en på 1,6 kg.

8 Oktober

Så er der lagt lidt over 200 billeder ud for søndag 3 oktober, såfremt der er nogen som vil have et billed i større påløsning kan i skrive til Peter Dan Petersen onsevig@onsevighavn.dk Vi kan også glæde os over at TV lolland har lavet en ekstra film fra stævnet. Derudover har vi den store glæde at Team Emilie har lagt et par gode film ud taget fra båden imens de sejler. http://team-emilie.dk/default.asp?sitepage=fangster og selvfølgelig er der kommet en god stribe fotos ind på www.gadusn.dk

 

7 Oktober

Der er lagt 109 billeder ud for fredag 1 oktober og ca 300 for lørdag 2 oktober, flere vil følge for søndagen i løbet af få dage. der har været problemer med at vise fotos men det er ordnet nu, du finder dem ved at køre musen over menupunktet DM i Fladfisk, hvis du vil se resultaterne skal du klikke på menupunktet.

sm9494 Oktober

 Så du TV2Øst søndag aften om DM i fladfisk ? TV-Lollands IB Mogensen var med hele weekenden og her kan du se fra start til præmieoverrækkelsen de fantastiske smukke billeder i fuld HD. Husk at klikke på 1080P når filmen starter så får du en dejlig oplevelse fra Onsevig. Atter en gang er TV-Lolland med derude hvor det sker i de lokale samfund. Billederne og lydende af vind og vejr, taler for sig selv. http://tv-lolland.dk/

4 Oktober

Hermed et bedre link til TV2 Øst indslag om DM i Fladfisk http://www.tv2east.dk/artikler/stort-fiskestaevne

 3 Oktober

Dansk mester i Fladfisk er Hotho Vestergaard, Team Søhesten han udbyggede forspringet til konkurrenterne ved at fange en større Pighvar på dag 2. Sølv gik til Brian Svensson, Team Utti og Bronze vinder er Helmer Due, Team Drabine. Trods det dårlige vejr har der været god stemning på havnen, vi har været utrolig glade for at der var så mange der fandt vej til Onsevig, det har været spændende Havnen og Gadusn har været tilfrdse med forløbet. i løbet af et par dage vil der blive lagt et stort antal billeder ud her på hjemmesiden fra stævnet, indtil da kan i se på de smukke billeder Folketidendes fotograf Jan Knudsen har taget http://www.folketidende.dk/fiskerbade-i-stimer I kan også se TV2 ØST nyhedsindslag http://www.tv2east.dk/udsendelser/2010-10-03/tv2-oest-nyheder-0 sidst i udsendelsen.

2 oktober

Trods god vind og høj sø deltog ca 75 både i årets DM i fladfisk ud for Onsevig, efter stævnets første dag ligger Hotho Vestergaard, Team Søhesten i front og har dermed den gule føretrøje, han fører derudover konkurrencen om henholdsvis største skrubbe og største Pighvarsmall0638small0569. Anders Olsen, Bette Skiv fører i konkurrencen største Rødspætte og Tom Eg, Team Echo fører største Issing.

1 Oktober

Vejrudsigten fortsætter med at være stabil for imorgen lørdag, på DMI farvandsudsigten vil vi have mellem 8-11 m/s og på Windfinder vil vinden være mellem 8-9 m/s, hvilket betyder at vi imorgen kl 09.00 starter kampen om at blive Dansk mester i fladfisk ud for Onsevig. Vi ses i Onsevig. Vi vil selvfølgelig se om der er ændringer indtil kl. 12 idag men så stabilt vejrudsigterne har været de sidste par dage vil højest sandsynligt ikke medføre en ændring.

30 September – Kl. 21.50

Vejrudsigten ser stadig fornuftig ud 8-9 m/s lørdag og nu med mere aftagende vind søndag – ingen nedbør i området. De første både er begyndt at ankomme til Onsevig pt. ligger der ca 10 stk i havnen, Team Hunt har taget en frisk tur fra Kastrup til Onsevig, de ankom lige før mørkets frembrud. Vigtig Information: Der er ingen Dankort automat på havnen ej heller i Kiosken – så husk kontanter.

30 September

Vejrudsigten er pt. fra DMI at vi Lørdag morgen vil have 8-11 m/s fra SØ og fra Windfinder Onsevig  området vil den være imellem 16-17 kn = mellem 8-9 m/s nogenlunde det samme om søndagen, men med aftagende tendens, dette betyder det er fiskevejr. For dem der kommer sejlende langvejsfra og de er nervøse for hjemturen, tilbyder vi at de kan ligge gratis i havnen ugen efter, vi vil hjælpe med at arrangere transport eller køre til toget i Nakskov/Tårsfærgen. Endelig afgørelse om vi fisker eller aflyser foretages senest kl 12 fredag.

29 September

Sidste vejrudsigt for Onsevig på Windfinder siger 8-10 m/s med sol lørdag, søndag lidt mere og overskyet, stadig SØ begge dage hvilket betyder fiskevejr. DMI lover 12 m/s lørdag men det er generelt for hele regionen, med SØ vil vinden være svagere i områder med fralandsvind og hvorfor Windfinder er nok pt. det mest sandsynlige. Tag godt med tøj på lufttemperaturen vil være 10-12 grader, der er mange som vil bo i bådene, bliver det for koldt kan vi tilbyde billige senge. hvilket i kan bestille på onsevig@onsevighavn.dk

Husk – ved ankomst skal i checke ind i bureauet, som er i Sejlklubbens Klubhus

28 september

Sidste vejrudsigt for Onsevig Lørdag og søndag på Windfinder ser fornuftig ud sol lørdag – overskyet søndag.

28 September

Vejrudsigten på DMI, siger SØ 11m/s lørdag, på Windfinder er der SØ 8-9 m/s, lidt megen vind men vi vil ligger i læ af Lolland – det betyder pt. at vi fisker.

27 September

Tilmeldingen til DM i fladfisk har været helt overvældende, 83 både med mere end 220 fiskere vil deltage i det, der bliver et af de største fiskestævner i Danmark i 2010, Stævnet bringer Onsevig Havn op i lystfiskernes superliga over fiskepladser. Fra Onsevig Havns side ser vi frem til dette store fremmøde med glæde, vi vil gøre vores ypperste for at alle får en positiv oplevelse ikke kun fiskemæssigt men også oplevelsen af at være med i et så stort stævne. Under dette stævne vil antallet af både blive mere end fordoblet, der har aldrig før været så mange både i havnen, men bare rolig vi skal nok få plads til alle. Nu må vi bare håbe på at vejret giver fiskevejr, de sidste nye prognoser siger SØ alt imellem 4-12 m/s, det er fralandsvind og betyder fiskevejr.

26 September

Status på tilmeldinger Søndag kl 14.30, 77 både og 202 deltagere, 80 % har indbetalt, Vi er blevet gjort opmærksomme på at Bankerne holder week-end, hvorfor at pengeoverførslerne først sker med virkning fra imorgen tidlig, derfor er sidste frist for at pengene står på kontoen er imorgen 27 september.

25 September

Status på tilmelding lørdag aften kl 20.00: 73 tilmeldte både og 193 deltagere

24 September

 DM i Fladfisk har fået en utrolig opbagning blandt lystfiskerne, her 2 dage før vi lukker for tilmelding er der tilmeldt ikke mindre end 61 både med samlet over 150 fiskere fra store dele af landet. Onsevig Havn er ved at gøre sig klar til dette store rykind af både, der er lavet yderligere forbedringer af området ved rampen idet der er udlagt en ekstra 10 m flydebro. Alle deltagere bedes henvende sig i bureauet ved ankomst for udlevering af sidste verion af regler, parkering mv. Sidste tilmeldingsfrist er den 26september og betalingen skal være gennemført første mandag. Nu kan vi kun håbe på fint vejr.

21 September

Til Sejlklubbens medlemmer: Vi flytter Standernedhal med efterfølgende kogt Sild fra 2 oktober til 9 oktober.

21 September

Der var så rigeligt med blæst, da Rødby Sportsfiskerforening i søndags afviklede den store årlige Fladfiske-festival på Langelandsbæltet. I år fyldte festivalen 10 år, og 72 fiskere fordelt på 6 både stod ud fra Onsevig havn søndag morgen for at dyste om de mange fine præmier.  Trods de halvbarske forhold blev der landet 1.318 fladfisk over målet, og i år var det fortrinsvis store skrubber, der gik til biddet.For første gang nogensinde, var de 10 største skrubber alle over 1 kilo. Til gengæld glimrede rødspætterne ved deres fravær. Der blev kun indvejet 11 stk., der alle udløste præmier. Den største skrubbe var 1.225 g og blev fanget af Chris Steigmann. Den største rødspætte var 885g og blev fanget af Claus Nielsen, og endelig fangede Jens Tudvad for andet år i træk festivalens største ising. I år var fisken hele 650 g.

17 September

DM i Fladfisk tegner til at blive en større succes end forventet, her 9 dage før vi lukker for tilmeldingen, er der tilmeldt 40 både med over 110 fiskere, med det tempo der er på nu vil vi komme tæt på 200, det vil blive den største lystfiskerbegivenhed i mands minde her på de sydlige øer. Den overvældende tilmelding har betydet at vi har måtte leje Onsevig Kro til aftensmad og morgenmad.

11 September

Der er godt gang i tilmeldingerne til DM i Fladfisk her 14 dage før sidste tilmeldingsfrist er der 30 både med over 80 deltagere tilmeldt, Det bliver stort vigtigste forudsætning er til stede, der er massere fladfisk ud for havnen. Teamnavne: Skrubben, Gadusn, Smith, Havørnen, Dværgen, Vildsvinet, De glade fiskere, Marianne, Emilie, Esox Lucius, Larsen, Proxi, Rysse, Bette Skiv, Nemo, CO2, 11’eren, Giti-Anka, Bamse, Lima, Bird, Ulk, Cille, Skrubbe, Lykke, Delfinen, Terminator.

1 September

Nye åbningstider for Onsevig Museet, i september vil der være åbent i week-ends, øvrige dage efter aftale. Museet lukker fra 1 oktober til 1 maj, åbning i denne periode vil kun være efter aftale.

29 August

Turistforeningen besøger torsdag den 2 september Onsevig Havn kl. 19.00, der vil være en guidet rundvisning til alt det  nye og afsluttende med et besøge kiosken. Det er en af de 11 torsdags arrangementer Turistforeningen gennemføre fra medio august til ultimo oktober – under overskriften, den gode historie.

27 August

Fornemt besøg i Onsevig EU kommisær Connie Hedegaard se hvad Folketidende skrev Ugen bød desuden besøg af en delegation fra Friluftsrådet samt en gruppe fra Nysted der studerede Onsvig Museet.

17 August

Tilmeldingen til DM i Fladfisk er i fuld gang, præmierne er historisk høje for Onsevig og giver genlyd i lystfiskerkredse, check listen under menupunktet DM 2010 på denne side eller www.gadusn.dk det forlyder at der er flere udstyrs og tilbehørs firmaer der vil lave udstilling på havnen under stævnet.

7 August

Tilmelding til DM i Fladfisk er åbnet, du melder dig på på www.gadusn.dk

5 August

Hvis du vil vide mere om algeproduktionen har Lollands TV lavet en udsendelse du kan se på youtube du kan finde den her

3 August

Til dem der ikke har opdaget det, der er godt med sommertorsk i bæltet se her http://www.mshanne.dk/index.html

28 Juli

Sejl Kajak – Det har aldrig været billigere og lettere at komme ud at sejle kajak, vi har et tilbud du ikke finder bedre andre steder, alt hvad du behøver er at være aktiv medlem ar Onsevig Sejlklub, under menupunktet Onsevig Sejlklub kan du se hvordan du bliver det, hvis du ikke er. Kajakkerne 5 ialt står i kajakhuset, du behøver en nøgle til en mindre pris, sæt kajakken på den lille vogn og kør den om til slæbestedet og så afsted – frisk luft og massere af motion – god fornøjelse.

28 Juli

Med nogle styresystemer kan der være problemer med at se billederne, ser du billederne som smalle lodrette striber skal du bare klikke på dem og så åbner fotoalbummet.

11 juli

DM i fladfisk fra Onsevig, førstepræmien er nu 10.000 kr.læs mere på Gadusn.dkfiske1

 

  

 

 

 

 

 

 

 

28 juni

Bemærk bestilling af grillmad til 3 juli skal ske senest onsdag 30 juni.

24 juni

 Indvidelse

Af den nyrenoverede Onsevig Havn

Program

14.00 Indvielse af den gennemrenoverede havn og de nye faciliteter.

Nye moler og kajanlæg, – el, – slæbested, -grillpladser, – kajakfaciliteter og kajakker, -miljøfaciliteter, – miljøbedding, -sauna, -samlingshus, petanque baner, sheltere mv.

Indvielse tale og hejsning af blåt flag – ved Borgmester Stig Vestergaard

 Præsentation af Projektet – ved Peter Dan Petersen

14.20 – 15.00 besigtigelse af havnens nye faciliteter.

15.00 indvielse af Onsevig Museum

Præsentation af Onsevig museum  

15.30 præsentation af Onsevig Klimapark ved Projektchef Leo Christensen

17.30 Helstegt pattegris

98 kr. inkl. Tilbehør det vil være en god ide at forhånds bestille 30 42 58 08

19.30 – Country musikeren Leif Kerstein spiller op til fest i teltet på havnen, der spilles så længe der er gang i festen.

  

22 juni

St. hans bål på Onsevig havn bålet tændes båltale 20.45 og bålet tændes kl 21.00

16 juni

Husk – Pålidelighedssejlads på Lørdag kl 13.00

15 juni

 Den store ombygning af Onsevig Havn er ved at være færdig, dette bliver fejret med en indvidelse 3 juli. nærmere program følger.

 15 juni

Havnekiosken holder st. hans på havnen – kom og vær med til at gøre det til en god aften.

2 juni

BEMÆRK NCC’s astfaltmaskine er brændt sammen, derfor er astfaltering af havnen udsat til mandag 7 juni, hvorfor vi henstiller til at alle biler er fjernet fra havnen søndag aften samt at kørsel vil være forbudt mandag og tirsdag, samt at al tung trafik er forbudt resten af ugen.

31 maj

Havnen bliver astfalteret torsdag og fredag i denne uge (3-4 Juni) Vi henstiller derfor til at alle biler er fjernet fra havnens område senest onsdag aften, al kørsel på havnen vil være forbudt torsdag (3/4) -Fredag (4/5) og sandsynligvis også lørdag (5/5). Al tung trafik vil være forbudt den efterfølgende uge dvs lastbiler busser mv, dette for at sikre at det nye lag hærder rigtig godt så det kan holde i rigtig mange år.

27 maj

Onsevig Havn deltager i turismens dag som du kan læse mere om her

10.00 – 11.00 og 12.00: Rundvisning – Turismens Dag i Onsevig Havn Sted: Onsevig Havn
Rundvisning ved Onsevig Klimapark samt rundtur på den nyrenoverede Onsevig Havn, hvor der er lavet en masse nye tiltag for at gøre gæsterne glade, der er lavet faciliteter for kajaksejlere, sauna for vinterbadere, flere grillpladser for gæster, grillhus, der er kommet blåt flag, miljørigtig bedding, petanque baner, helt nye badebroer, og ikke mindst etablering af Onsevig Museum, hvor man i billeder kan se Fiskerlejets historie.

24 maj

Onsevig Havn er blevet uddybet, uddybningsfartøjet m/s Peter Madsen har de sidste 3 dage foretaget en større uddybning af havnen, det er det hidtil største skib der har været så langt inde i havnen, det har medført en del ulejlighed for bådejerne fordi skibet kom med kort varsel, til gengæld kan vi nu glæde os over at der er stor vanddybde i hele havnen, du kan se billederne her

14 maj

Årest Hornfiske konkurrence er afholdt, 21 deltog i et meget fint vejr, hvor der var godt med fisk. Førstepræmien gik til Tom Hansen, Mette Nielsen løb med andenpræmien.

7 maj

Hornfiskekonkurrence 13 Maj.  kl.10 00- 12 00 alle er velkomne til at deltage.

1 Præmie.  500 kr.

2 Præmie. 300 kr.

 Deltagelse 50 kr. pr. voksen. Børn halv pris. Tilmelding 20 min før start.

Der konkurreres på længste fisk.

7 maj

Natsejladsen Omø Rundt  Kragenæs og Onsevig sejlklubber indbyder til natsejlads Omø rundt.  Der er start fredag d.28 maj 2010 kl.19.00 (varselsignal 18.55) fra Kragenæs Øre. Måltagning er på molen i Onsevig lørdag morgen.

Banen går øst om Fejø, gennem Femø Sund, NØ om Vejrø og gennem Omø Sund, men er nærmere beskrevet i sejladsbestemmelserne. Onsevig Sejlklub vil have  suppe og kaffe klar til  til deltagerne, når de ankommer til havnen lørdag morgen.

 Sejladsen er åben for alle typer både,også både der ikke kapsejler, men ønsker at prøve natsejlads. Skippermøde i Kragenæs havn fredag d.28 maj kl.18.00 hvor der udleveres sejladsbestemmelser.

Startgebyr incl. morgenkaffe til besætningen  150 kr. Tilmelding senest ti.d.25 maj kl.18.00 Mail: thrane@dlgtele.dk   el. Tlf.    61760333  Hvor der også fås yderligere information.

29 April

Onsevig Havn har fået blåt flag, en super påskønnelse af hvad havnen har udført.

28 April

Hornfiskene er kommet der er massere

22 April

Der er godt gang i torskefiskeriet, m/s Skjold fik igår med 10 mand ca. 90 torsk i langelandsbæltet – pæne størrelser.

21 April

Der er høj aktivitet på Onsevig Havn, Tømren er igang med træarbejderne, Saunaen er ankommet i byggesæt Torben og Thomas Hampen har gjort det umulige kloakeret P-Pladsen osv. Vi har indgået aftale med Lollands Produktionsskole om en hel del arbejder de starter første uge i Maj, samme periode vil der blive astfalteret. VIGTIGT for at sikre at det nye flotte dæklag kan hærde vil al tung trafik på havnen være forbudt et par uger efter. Når der er færdigastfalteret vil Troels Jørgensen komme og jævne resten af havnepladsen ud, der vil bl.a blive lavet fald fra astfalt til kloakker.

I maj ankommer bølgeanlægget til sin plads ud for Onsevig, de vil igen i år opstille kontorer på havnen.

16 April

Der bådudsætning tirsdag den 27. april 2010  kl.  07.30, kontakt Flemming Jensen

10 April

Softice på Onsevig havn, for første gang nogensinde er der Softice på havnen, kiosken har installeret en maskine, rygtet siger at de en af de kommende week-ends vil sevee gratis softice til alle der kommer forbi.

4 April

Der er godt gang i Ørredfiskeriet ud for havnen i vigen, der fiskes fra joller, havnen og der er set flere der er ude med vaders.

4. April

Onsevig Muset er ved at tage form, A-huset er nu klar til opbygning af udstillingen. Du kan læse om projektet her.

 28 Marts

Onsevig har udsendt pressemeddelelse om Syddansk Mesterskbab i Fladfiskeri som du finder her

26 Marts

Kalender med hovedbegivenheder på Onsevig Havn er nu på hjemmesiden se under menupunktet “om Onsevig”

21 Marts

Der er brug for mange frivillige timer på Onsevig Havn, vi kan forstå at der har været lidt tvivl om, hvor man skal henvende sig når man vil tilbyde sig. De der gerne vil bidrage skal henvende sig til Formanden Karsten Paaske Nielsen eller Peter Dan Petersen.

20 Marts

Det glæder os at meddele, at den Danske Blå Flag Jury har på deres møde d. 4. marts 2010 besluttet at indstille vores havn til Blå Flag ved den International Blue Flag Jury. Den endelige afgørelse finder sted  på det International Jury møde d. 22. april 2010 og  vivil få besked om deres afgørelse umiddelbart herefter.

17 Marts

Foråret nærmer sig og dermed fornyet aktivitet på Havnen, vinterbaderne med Kristian Øst i spidsen har bestilt saunaen, der vil blive opstillet på havnens sydøstlige hjørne.

28 Februar

Onsevig Havn har indgået aftale med Danmarks småbådsfiskeklubber, som har frikøbt rampen/slæbestedet i første omgang for det kommende år, det betyder at klubbens medlemmer kan bruge denne rampe gratis mod at de har et godkendt årsklister mærke på deres båd.

28 Februar

Onsevig Havn kan igen besejles, yderste mole er nu isfri, m/s Hanne er begyndt at sejle med lystfiskere igen.

18 Februar

Husk Generalforsamlingen i Onsevig Havn tirsdag  den  23 februar 2009 kl. 18.30 og husk du skal tilmelde dig til fællesspisning af  skipperlabskovs . læs her

14 Februar

Der er modtaget dispensation fra miljøministeriet, for opførelse af rekreative anlæg indenfor strandbeskyttelseslinien på Onsevig Havn, som gælder for opsætning af 2 sheltere, en grillplads, en sauna samt plantning af lave hække. Såfremt der ikke er indsigelser inden 10 marts er kan arbejdet igangsættes.

7 Februar

Antallet af besøgende på Onsevig Havns hjemmeside stiger måned for måned og overgår forventningerne for en hjemmeside for en havn af Onsevigs størrelse, dette er yderst tilfredsstillende, bedst besøgt er Sidste nyt og billeder, gennem den sidste måned er menu punktet “skibe ud for Onsevig” ved at overtage siden som den mest besøgte, det er lidt facinerende at se hvad der er i bæltet, virker kortet ikke første gang så klik en ekstra gang.

30 Januar

Havnen er pakket ind i vinteren, der er ca 30-40 cm is i havnen, 1 motorbåd er sunket og en jolle på vej ned, alle opfordres til at se efter deres både. Vinterbaderne har lige haft en off-dag men de er seje,  Toby har forberedt morgendagens dukkert ved at hugge hul i isen. Vinterbilleder

27 Januar

Onsevig Havn præsenterede på den velbesøgte generalforsamling Project Charterskibe som der er opnået tilskud til Fra den Lokale Fiskeriaktionsgruppe FAG Sjælland, Formanden Karsten Paaske Nielsen blev indvalgt som første suppleant i FAG Sjællands Bestyrelse. Præsentationen (1,56 mb)

23 Januar

Den 27 januar skal Onsevig Havn på FAG sjællands generalforsamling på Farø præsentere, hvad havnen har fået ud af tilskudet fra FAG samt vidergive havnens erfaringer med forløbet.

16 januar   

Idag har Onsevig Havn afholdt brugermøde i vindeby forsamlingshus, mødet var godt og der var en god positiv dialog. Havnen gav en status på projekterne og informerede om Dansk Sejlunions kampagne imod ulovlig bundmaling og Kristian Øst gav en status på Museumsprojektetpræsentationerne kan ses her:

Brugermøde (1,7 mb)         Kampagne imod ulovlig bundmaling (1,5 mb)

7 januar

Onsevig Havn Har modtaget 11.000 kr fra Tuborgfondet for indkøb af 10 bænkesæt for opstilling på havnen.Tuborgfondet 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.