Chef De La Skrubbe

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Er det dig der skal have den nye tittel som: ”Chef De La Skrubbe”!!!
Som noget nyt i år til årets DM i Fladfisk i Onsevig, lancerer vi en helt ny konkurrence, hvor du ikke har nød, at skulle ud på det dybe vand for at deltage.
Årets nye tiltag og forhåbentlige hit, er en anderledes madkonkurrence.
Så hvis du: elsker lækre skrubber, elsker at kokkerer, ikke bange for at springe ud i det, eller komme på dybt vand, blive vurderet på din kunnen, har styr grill, ikke er bange for at vise dine talenter eller komme til at lugte af fisk, så er denne konkurrence lige noget for dig!
BLIV ”Chef De La Skrubbe”
Gå på opdagelse i dine BEDSTE OPSKRIFTER MED SKRUBBER. Find den bedste og send den til os.
Et uvildigt panel af madelskere, vil derefter udvælge de 3 bedste forslag. Hvis du skulle være så heldig at være i blandt de 3 bedste, vil du blive kontaktet og går videre til konkurrencen. (Kunne det ikke være fedt??)
Under DM i Fladfisk som er fra den 9. til 10 september 2017, løber konkurrencen af stablen og her skal du så vise dine fantastiske ”Skrubbe”- talenter.
Hvis du er en af de heldige fisk der bliver udvalgt og går videre, skal du møde op under DM i Fladfisk. Du får grill og kogeblus stillet til rådighed. Du skal på tid så tilberede din fantastiske opskrift med skrubber.
Retterne vil blive serveret for et skrubbe-elskende dommerpanel, som vil bedømme: Smag, udseende og fantasi.
Vinderen får så æren af den fantastiske titel ”Chef De La Skubbe”
Skulle du gå med en livlig skrubbe i maven, og tør vise dine talenter, så fat penne og skriv til os. Senest den 27/8 2017.
dmskrubberet@onsevighavn.dk

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.