DM i Fladfisk 2020 aflyses

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Det er med tungt hjerte, at vi finder det nødvendigt at aflyse DM i Fladfisk for 2020. Vi har trukket den så længe som muligt, men af hensyn til alle de aftaler og samarbejder med leverandører og sponsorer, der skal falde på plads for afviklingen af et stævne af den størrelse, er vi kommet frem til denne beslutning. Vi ved at rigtig mange vil blive skuffede, idet DM i Fladfisk har indskrevet sig som værende ét af Danmarks mest traditionsrige fiskestævner, som der ses frem til. Men grundet Covid19-pandemien og de sundhedsmæssige restriktioner, at afholdelsen af DM i Fladfisk udskydes. Men vi kommer stærkt igen, og kan allerede nu dele nyheden om, at det 11. DM i Fladfisk vil blive afholdt den 11.-12. September 2021.

Vi har haft fulgt udviklingen meget tæt og haft samråd med Politiets juridiske chefkonsulents som kan oplyse, at politiet ikke har hjemmel til at give en decideret tilladelse til arrangementer i relation til de regler, som er vedtaget med henblik på at begrænse smitte med Covid-19. Politiet kan alene vejlede om reglerne og vi har fået en yderst saglig vejledning, Vi har ligeledes evalueret forskellige muligheder for et anderledes setup for DM 2020.

 

På den baggrund finder vi for mange ubekendte, som vanskeliggør planlægning af et stævne i år. Som stævne og havn vil uvished om gældende regler for genåbning, smittespredning, og logistiske planlægningsopgaver omkring størrelser på telt, fællesspisning osv. Gøre, at vi ikke vil risikere havnens økonomi ved at igangsætte tilmelding ud fra tanke om, at alt åbnes og diverse regler lempes. Sidst men ikke mindst er de frivilliges og deltagernes sikkerhed, samt sundhed, vores højeste prioritet og vi finder det hverken forsvarligt eller fornuftigt at afholde af DM i Fladfisk i 2020.

 

Det er vores håb, at der er forståelse for denne beslutning. Dernæst håber vi, at vi alle kan samles i 2021 og give den gas til det 11. DM i Fladfisk.

 

Savner I os alt for meget, ja så kom endelig til Onsevig og fisk, der er som altid mulighed for at benytte slæbestedet. Og del gerne jeres fangster på vores Facebookside eller send os en mail.

 

Mvh

Stævneleder

Peter Dan Petersen

Onsevig Havn

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.