Onsevig Museet har fået Julegave fra ØK

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Der er glæde i Onsevig, ØK’s almennyttige fond har ydet et tilskud på 50.000 kr. til en virituel udvidelse af muset samt belysning.

Fra projektgruppen bag muset lyder det: det er utroligt dejligt at ØK har sendt os en julegave i denne størrelse, vi får nu mulighed for at realisere vores drøm om, at udvide muset med en virtuel oplevelse, en ny dimension, der ikke forventes af besøgende. Helt konkret vil beløbet gå til:

– Opstille en interaktiv skærm for at kunne vise gamle film og øge dybden i museets fotoudstilling.

–  Installere belysning i selve museet, belysningen skal primært bestå at LED-spots der tændes automatisk når besøgende kommer ind i muset, hvorved alle plancher og udstillings genstande vil fremstå på en ny spændende måde.

Der er glæde i Onsevig, ØK’s almennyttige fond har ydet et tilskud på 50.000 kr. til en virituel udvidelse af muset samt belysning. Fra projektgruppen bag muset lyder det: det er utroligt dejligt at ØK har sendt os en julegave i denne størrelse, vi får nu mulighed for at realisere vores drøm om, at udvide muset med en virtuel oplevelse, en ny dimension, der ikke forventes af besøgende. Helt konkret vil beløbet gå til: – Opstille en interaktiv skærm for at kunne vise gamle film og øge dybden i museets fotoudstilling. – Installere belysning i selve museet, belysningen skal primært bestå at LED-spots der tændes automatisk når besøgende kommer ind i muset, hvorved alle plancher og udstillings genstande vil fremstå på en ny spændende måde.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *