Status DM i Fladfisk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

7 dage før vi lukker for tilmeldingen, er der tilmeldt 75 både og 200 fiskere. I 2010 var der til sammenligning, en uge før vi lukkede for tilmeldingen tilmeldt 35 både og slutresultatet var 82, vi kan derfor forvente en del mere, DM i fladfisk har dermed markeret sig, som en af Danmarks årlige lystfisker stævner, hvor man bare skal deltage. Et stævne hvor der er god konkurrence, gode præmier og ikke mindst plads til en masse hygge sammen med ligesindede. Husk sidste tilmelding er Lørdag 17. September, betalingen skal være indgået mandag 19.september.

Det store spørgsmål er vejret. Følgende er taget fra DMI’s hjemmeside – 30 dages prognonsen:

September ser ud til at fortsætte i den ustadige stil med fronter og lavtryk, der passerer landet fra tid til anden. Vi skal altså forvente omskifteligt vejr frem mod månedsskiftet.

Noget tyder dog på, at der bliver lidt længere mellem fronterne sidst på måneden, så der sandsynligvis er lidt mere plads til solen, jo længere hen på måneden vi kommer.

Dermed er der mulighed for, at september slutter med hæderligt efterårsvejr. Det skal dog nævnes, at der stadig er stor usikkerhed omkring udviklingen sidst på måneden

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *