Team Stormen fra Charlottenlund vinder DM i Fladfisk for fjerde gang

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Der var tæt kamp om de prestigefyldte titler ved årets DM i Fladfisk. Men det blev team Stormen som vandt Team konkurrencen ved dette års danmarksmesterskab, og Jesper Larsen fra Nyborg vandt den individuelle konkurrencen, og titlen som Danmarksmester 2022 i Fladfisk.

Der var stor spænding lige til det sidste ved dette års DM i Fladfisk, indvejningen blev fuldt tæt, da flere fladfisk med god størrelse, blev vejet ind som nogle af de sidste. Team MP fra Odense, der var i front efter lørdagens fiskeri med et godt spring til Team stormen, måtte se sig henvist til andenpladsen i slutresultatet, efter at team Stormen forbedrede søndagens resultat med en pæn skrubbe. Team Stormen vandt dermed stævnet med 207 point efterfulgt af team MP med 185 point og bronzepladsen gik til Næstved båden Team Ronja. I team konkurrencen tæller største fisk teamet fanget i hver af de fire fladfisk arter Rødspætte, Issing, Skrubbe og Pighvar.

Individuel Danmarksmester blev Jesper Larsen, Nyborg, der fangede en Rødspætte på 1565 g og udløste 78,25 point. Sølv gik til Mikkel Østergaard fra Egå med en Rødspætte på 1508 g og bronzemedaljen gik til Kim Hansen fra Borup med en rødspætte på 1457g. Danmarksmesteren Jesper Larsen har deltaget mange gange ved DM i Fladfisk i Onsevig, og udover at være god til at fiske har Jesper præsteret at flå og filetere en fladfisk på 27 sekunder. Dét må man sige er en ægte Danmarksmester i Fladfisk!

Manglen på fladfiskenes ynglings madding i de danske bælter, nemlig børsteorm, var det store emne op til årets stævne. Kunne de forgange års gode resultater opnås med anden agn? Derfor var der stor spænding omkring årets resultat, men Team Stormen gjorde al tvivl til skamme, de beherskede fiskeriet med alle former for agn, og genvandt titlen igen. Som de også vandt i 2017, 2018 og 2019, I 2021 var de henvist til andenpladsen, men viste samtidig, at de bare er de bedste af de bedste.

Titlen som Danmarksmester i junior rækken gik til Luna Urgaard Hansen, Næstved med 48,4 point, sølv gik til Lucas Krømmelbein, Tranekjær med 42,4 point Bronze gik til Sylvester Ojeniyi, Bagsværd med 38,2 point.

Det var det 12. DM i Fladfisk, der var 123 både tilmeldt med 335 deltagere. Der er blevet fisket fra det sydligste Langelandsbælt til oppe ved Storebæltsbroen. Selve stævnet holdes i den lille idylliske Onsevig Havn på Nordspidsen af Lolland.

 

Foto: Team konkurrencen: Fra Venstre Team MP, Odense (Michael, Jørgensen, Rune Kath, Andy Nielsen), Guld Team Stormen, Charlottenlund (Michael Erbøge Nielsen, John Iversen, Paw Mainertsen, Nichlas Iversen), Bronze Team Ronja, Næstved (Thomas Høstbo, Tommy Djernis, Per Kallenback).

Foto: Danmarksmestre Individuel: fra venstre: sølv Morten Østergaard, Egå. Guld Jesper Larsen, Nyborg og Bronze Kim Hansen, Borup.

Foto: Junior Danmarksmestre: Fra venstre: Bronze Lucas Krømmelbein, Guld Luna Urgaard Hansen, Næstved og bronze Sylvester Ojeniyi, Bagsværd.

Foto: Team konkurrencen: Fra Venstre Team MP, Odense (Michael, Jørgensen, Rune Kath, Andy Nielsen), Guld Team Stormen, Charlottenlund (Michael Erbøge Nielsen, John Iversen, Paw Mainertsen, Nichlas Iversen), Bronze Team Ronja, Næstved (Thomas Høstbo, Tommy Djernis, Per Kallenback)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.